TESKON HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA SEKTÖR DERNEKLERİ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Eylül 2024

TESKON HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA SEKTÖR DERNEKLERİ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“Tesisat Mühendisliği ve Yapay Zeka” temasını konu edinen TESKON+SODEX 2025 çalışmalarına başlandı.

MMO İzmir Şubesinin yürütücülüğünde, Makina Mühendisleri Odası adına 16-19 Nisan 2025 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenecek "Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi ve TESKON+SODEX Fuarı" 2025 hazırlıkları çerçevesinde sektör dernekleriyle toplantı gerçekleştirildi.

3 Eylül 2024 tarihinde çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıda, TESKON+SODEX 2025’te planlanan sempozyum ve seminerler üzerine bilgi alışverişi yapıldı. Toplantıda ayrıca, derneklerden TESKON+SODEX 2025’in duyurulması, sektörün ihtiyaçlarına göre etkinlik platformları hakkında önerilerde bulunmaları ve bu süreçte destek olmaları talep edildi. Şimdiye kadar vermiş oldukları destekler için teşekkürlerimizi sunarken, fuar kısmını yine Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ve üyelerini stant alımı konusunda bilgilendirmeleri talebimiz de iletildi.

Toplantıya, aşağıda yer alan dernek, kurum ve isimler katıldı;

MTMD, ISKAV, TTMD, İSİB, SODİAD, DOSİDER, İZODER, İMSAD, İZTO, EBSO, SEPEV, MÜKAD, ESSİAD  TESKON Yürütme Kurulu Üyeleri Aytunç Erek, C. Ahmet Akçakaya, Güniz Gacaner Ermin, M. Zeki Yılmazoğlu, Necmi Varlık, Seçkin Tuncer Erdoğmuş, Z. Haktan Karadeniz ve TESKON Sekreteri S. Kemal Tiryakioğlu.