Şubemizde 23 Nisan Coşkusu

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Nisan 2024

23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklar, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubemizi ziyaret etti. MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, çocuklara makam koltuklarını emanet etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramın etkinlikleri kapsamında MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan başkanlık koltuğunu ilkokul öğrencisi Derin Akyıldız’a devretti.

Farklı okullardan bir grup öğrenci ile birlikte MMO'yu ziyaret eden Özel Final Okulları 3'üncü sınıf öğrencisi Derin Akyıldız, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hem bize hem de bütün dünya çocuklarına armağan eden, bizlere çok büyük bir mutluluk yaşatan Atatürk'ü ve onun silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz. Ata'mızı ve silah arkadaşlarını hep anacağız, hiç unutmayacağız, onları hep seveceğiz. Ülkemiz, dünyada çocuklara bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya ile paylaşan tek ülke. Bunun için çok mutluyuz. Tüm dünya çocuklarıyla birlikte hep mutlu olduğumuz, barış ve sevgi içinde büyüyeceğimiz daha nice güzel bayramlar bizimle olsun" dedi.

Ziyaretle ilgili basına bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan ise, “Bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin sembolü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104'üncü yıldönümündeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, milli mücadelemizin kurtuluşa giden yolda ki en önemli yeri olmuştur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı ülkemiz çocukları ve tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onları çok seviyor, onlara sonsuz güveniyor ve inanıyoruz” diye konuştu.