Öğrenci Üyelerimize Yönelik “Deneyimler Toplantısı” Düzenledik.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Kasım 2022 - 11 Aralık 2022

17 Kasım 2022 tarihinde Şubemiz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde eğitim-öğretim gören öğrenci üyelerimize yönelik “Deneyimler Toplantısı” düzenlendi.

Şubemiz ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen “Deneyimler Toplantısı”na Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Naci KURGAN, OMÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Lütfü NAMLI, Doç. Dr. Hatice Elif GÜRKAN, Arş. Gör. Görken Cengiz DENGİZ ve çok sayıda öğrenci katılarak ilgi göstermiştir.

Açılış konuşması yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN “Öğrencilerimizin OMÜ Mühendislik Fakültesine kayıt olduğu andan mezun olana kadar olan süreçte kendilerini mesleğe hazırladıklarını, bu süreç içinde öğrenci üyelerimize Deneyimler Toplantıları, Teknik Seminerler ve Geziler, Kişisel gelişim eğitimleri, Bilgisayar Kursları ile donanımlarını artırmaya çalıştıklarını” söylerken GÜRKAN “klasik eğitim sisteminin verdiği eğitim ve donanımlarla günümüz dünyasında iş ve sosyal alanlarda arzu edilen beklentileri karşılamalarının zor olduğunu, yaşam boyu bilgi ve becerilerini geliştirmeleri gerektiğini bunun için Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak düzenlenen etkinliklerle üyelerinin yenilik ve gelişmeleri takip edebilmesi ortamı oluşturmaya çalıştıklarını” belirtti.

Açılış konuşması yapan OMÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Naci KURGAN “OMÜ Makine Mühendisliği Bölümü olarak bu tür programları önemsediğimizi ve öğrencilerimizin kariyer gelişiminde çok önemli katkıları olduğunu düşünüyorum. Bölüm olarak bu tür etkinlikleri belli aralıklarda düzenleyerek, özellikle son sınıf öğrencilerimizle deneyimli iş insanlarımızı buluşturarak, öğrencilerimizin iş hayatına atılırken karşılaşabilecekleri problemlere çözüm bulmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda MMO Samsun Şubemizin organize ettiği deneyimler toplantısı öğrencilerimiz için çok verimli ve yararlı olmuştur. Programda sunumunu gerçekleştiren Ülkemizin gururu TOGG Elektrikli Araç İç Gövde Sorumlusu Sayın Mak. Müh. Emre TÜRKER Bey’e kıymetli zamanını ayırarak katıldığı için ve Oda Başkanımız Sayın Kadir GÜRKAN Bey’e de bu önemli etkinliğin organizasyonu için şahsım ve bölümüm adına teşekkür eder, saygılar sunuyorum” dedi.

Deneyimler toplantına konuk konuşmacı olarak katılan  TOGG - Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Elektrikli Araç Gövde İç Sorumlusu Mak.Müh. Emre TÜRKER “ Öğrenim hayatı, kariyer basamakları, kariyeri boyunca aldığı ödüller, Makine Mühendisliği kariyer seçeneklerinden” bahsederken TÜRKER “en az bir yabancı dilin bilinmesi gerektiği, yurt dışı deneyiminin farklı bir bakış açısı katacağını, kulüplere ve derneklere üye olmaları gerektiğini, fuarlara katılım sağlamalarının, teknik bilgi becerilerini arttırmalarını, gelişim planı yapmalarını” söyledi.

Türker ayrıca “MMO Samsun Şube’nin OMÜ Mühendislik Fakültesinde düzenlediği “Deneyimler Toplantısı”na davet edildiğinden dolayı mutlu olduğunu ve öğrencilerin hem katılımının hem de sorular sorarak aktif olarak toplantıya katıldıklarından dolayı memnun olduğunu” belirtti.

Toplantı sonrası MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN ve OMÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Naci KURGAN TOGG - Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Elektrikli Araç Gövde İç Sorumlusu Mak.Müh. Emre TÜRKER’e plaket takdim etmişlerdir.