KAYSERİ DEPREM RAPORU OLUŞTURULDU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Mart 2023

KAYSERİ DEPREM RAPORU OLUŞTURULDU..

 

25 Şubat 2023 Cumartesi günü, Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi’nin ev sahipliğinde, TMMOB’a bağlı 14 Meslek Odası ve Kayseri Eczacı Odası, Kayseri Tabip Odası, Kayseri Veteriner Hekimleri Odasının katılımı ile düzenlenen toplantı neticesinde ‘’Kayseri Deprem Raporu ‘’ oluşturulmuştur.

İlgili rapor, Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere ilçe belediyelerine, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına iletilmiştir.

Meslek Odaları olarak önceliğimiz; asrın felaketi olan deprem nedeniyle oluşan yaraları sarmaktır. Amacımız ise; bir daha yaşanmaması için neler yapılması gerektiği hususunda gerekli önlemlerin alınmasına katkı sağlamaktır. Kayseri ilimizde oluşabilecek büyüklüklerde depremin ilimize vereceği hasar konusunda ayrıntılı olarak hazırladığımız rapor en kısa sürede kamuoyu ile de paylaşılacaktır.