İŞ GÜVENLİĞİNDE DİJİTALLEŞME KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Ekim 2024

Cumartesi seminerlerimiz kapsamında Eskişehir Ticaret Odası Meclis Salonu’nda 05 Ekim 2024 tarihinde, üyelerimiz ve öğrenci üyelerimizin katılımıyla, İş Güvenliği Komisyonumuz tarafından  organize edilen “İş Güvenliğinde Dijitalleşme” konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

İş Güvenliğinin Geleceği: İş Ekipmanlarında Yapay Zeka ve Iot Çözümleri Konusunda Erhan Fazlıoğlu ve  İş Güvenliği Yapay Zeka Yazılım Firmasından Talha Tülek’in  konuşmacı olarak katıldığı seminer iki bölüm halinde gerçekleştirildi.

İlk bölümde Fazlıoğlu; Endüstriyel İş Güvenliği ve Verimliliği
AI ve IoT Platformu, İntralojistikte Güvenlik ve Verimlilik Artırıcı Öncü Teknoloji ve Çözümler, Yayalar ve Forkliftler İçin 360 Derece Koruma Sağlanması, Kapsamlı Telematik Filo Yönetimi ile Filo Verimliliğinizi ve Güvenliğin En Üst Düzeye Çıkarılması, Gerçek Zamanlı AI Kamera Sistem ile İşyeri Güvenliğinizi İyileştirilmesi, Yüksek Hassasiyetli Gerçek Zamanlı Konum Takibi konuları hakkında bilgi verdi.

İkinci bölümde ise Tülek; Tesislerdeki mevcut kameraları kullanarak, İSG ekiplerinin iş yerlerini 7/24 izlemelerini, gerçek zamanlı güvenli olmayan eylem bildirimleri almalarını ve uyumluluk prosedürlerini operasyonel hale getirilmesi konusunda bilgi verdi.

Üyelerimizin aktif  katılımıyla gerçekleşen seminer sonunda, konuşmacılar  Erhan Fazlıoğlu ve Talha Tülek’e  katkı ve paylaşımlarından dolayı Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Nezihe Hanecioğlu tarafından teşekkür belgesi verildi.