EDİRNE TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE PROTOKOL

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Şubat 2023

 Şubemiz ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile üyelerinin işletmeleri bünyesinde bulunan cihazların Periyodik Kontrollerinde indirim uygulanması hakkında protokol yapıldı.

 

Protokol kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, işletmelerin bünyesinde bulunan cihazlardan, İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik olarak her türlü basınçlı kap, kaldırma araçları, iş makinaları, tezgahlar, endüstriyel kapılar, raf sistemleri ve tesisatlar ve benzeri tüm cihazlarının, yasal mevzuatta öngörülen süreleri içerisinde, tarafsız bir kurum olan TMMOB Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi tarafından kontrollerinin yapılması amaçlanmaktadır.
Protokol 22.02.2023 tarihinde Edirne Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sezai IRMAK  ve Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Ruhan TİMUR tarafından imzalandı.