NE ASKERİ NE SİVİL DARBE, NE OLAĞANÜSTÜ HAL! ACİL DEMOKRASİ!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ekim 2008

Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde başladı.

Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde başladı. Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen kongre ve sergi 26 Ekim Pazar akşamına kadar devam edecek. Kongre kapsamında bir de sergi düzenleniyor. Kongrede uygulama ağırlıklı 10 atölye çalışması, 4 kurs, bir yuvarlak masa toplantısı, bir panel ve 30 bildiri sunumu yapılacak.
Oda Başkanı Emin Koramaz, krize karşı üretim, yatırım, küçük ve orta boy işletmeler ile sosyal kesimlere dönük ivedi bir ekonomik, sosyal destek programı önerdi.